Sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluissa julistetaan haettavaksi
26.2.2021 klo 15 mennessä

SAIRAANHOITAJAN 50% määräaikainen työsuhde

Kangasalan kaupunki hakee terveysalan ammattilaista mielenterveys- ja päihdepalveluiden sairaanhoitajan määräaikaiseen toimeen 5.4.2021 - 31.12.2021

Työsuhteen sijoituspaikkana on aikuispoliklinikka. Työ on osa-aikatyötä ja vähintään 50% kokonaistyöajasta.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään sairaanhoitajan AMK tai sitä vastaava aikaisempi opistotason tutkinto, suuntautumisvaihtoehtona psykiatria. Kokemus psykiatrisesta vastaanottotyöstä luetaan hakijalle eduksi. Arvostamme yhteistyökykyä, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä ryhmätyöosaamista. Toivomme mahdollisuutta oman auton käyttöön, sillä työnkuvaan voi kuulua työskentelyä alueemme sivuvastaanottopisteissä. Haemme kelpoisuusehdot täyttävää ja työryhmään sopivaa työntekijää.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Kangasala edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Kangasala on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Tarkempia tietoja työsuhteesta antaa mielenterveys- ja päihdepalveluiden osastonhoitaja Marcel Mathier sekä aikuispoliklinikan lähiesimies/sh Suvi Antila. Mahdolliset yhteydenotot pyydetään tekemään sähköpostitse; etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Mielenterveys- ja päihdepalvelut, aikuispoliklinikka
Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka