Tervetuloa sairaanhoitajaksi iloiseen joukkoomme!

Sairaanhoitajana sinä toimit tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana yhteistyössä muiden hoitotyön ammattilaisten kanssa. Osallistut aktiivisesti myös asukkaiden hoitoon.

Työ on meillä monipuolista ja pääset tekemään tiivistä yhteistyötä omaisten sekä moniammatillisen tiimin kanssa. Painotamme toiminnassamme ihmislähtöistä toimintatapaa kaikissa arjen toiminnoissa. Meillä saat käyttää luovuutta hoitotyössä! Suunnitellemme työvuorolistat yhteisöllisesti ja jokainen työntekijä saa vaikuttaa omiin työvuoroihinsa yhteisten pelisääntöjen mukaisesti.

Tapailakodissa on yhteensä 46 asiakaspaikkaa ja se on jaettu neljään pienempään kotialueeseen. Lyhteen ja Pellavan kotialueilla on molemmissa 13 asukaspaikkaa ympärivuorokautista asumista varten. Tähkän kotialueella on 9 asukaspaikkaa ja se on profiloitunut muistisairaiden asukkaiden hoitamiseen. Apilan kotialueella on 11 intervallipaikkaa omaishoitajien vapaapäivien järjestämistä varten sekä kaksi kriisipaikkaa omaishoidettavan kuntalaisen äkilliseen avuntarpeeseen.

Sinä sairaanhoidon osaaja, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä, lisäksi sinulla on ikäihmistä kunnioittava työote tervetuloa meidän tiimiimme! Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja muka-vat työkaverit ikäihmisten palveluissa.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu sairaanhoitaja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä. Vuoroja on mahdollista myös sovitella aamuvuo-ropainotteisiksi niin, että suurin osa vuoroista on aamuvuoroja ja iltavuoroja on harvemmin - noin 3/kolmen viikon lista. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan 2418,66€/kk. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.

Haastattelupäivä on 10.3.2021

Laita sähköinen hakemus kuntarekry.fi - palvelun kautta. Haku päättyy 7.3.2021 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoa antaa laitoshoidon palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi

Janakkalan kunta
Osoite: Tapailanpiha 7, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.