Sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

HAEMME SAIRAANHOITAJAA KORONAVIRUSNÄYTTEENOTTOON SEKÄ PUHELINPALVELUUN KORONAVIRUSAJANVARAUKSEEN

Koronavirusnäytteenotto sekä puhelintyö koronavirusajanvarauksessa toteutetaan Kangasalan pääterveysasemalla arkipäivisin klo 8-15 välillä. Tehtävään sisältyy lisäksi Omaolo-palvelun kautta tapahtuvaa oirearvioiden selvittämistä.
Haemme asiakaspalveluhenkistä sairaanhoitajaa sijaisuuteen 1.4.-31.8.2021.

Korostamme hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalvelulähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta näytteenotosta. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen moniammatillisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2571,14€.
Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto, johon liittyy terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavalta vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Yhteydenotot ja lisätiedot ensisijaisesti sähköpostilla:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
p. 040-8062160
krista.hofmann@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot ja lisätiedot ensisijaisesti sähköpostilla:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
p. 040-8062160
krista.hofmann@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka