Sairaanhoitaja - Äänekosken kaupunki

Haemme Äänekosken terveyskeskuksen vastaanottopalveluihin

SAIRAANHOITAJIA

eripituisiin vuosiloman sijaisuuksiin kevään ja kesän 2021 ajalle. Sijaisuudet sijoittuvat ensiapuun ja päiväpolille sekä sairaanhoitajan vastaanotolle. Ensiavussa ja päiväpolilla työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Työ vastaanotoilla on päivätyötä arkisin.
Voit tutustua vastaanottopalveluiden toimintaan: https://www.aanekoski.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/laakarin-vastaanotto.

Etsimme työtä pelkäämätöntä, hyvää tyyppiä, joka omaa hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Arvostamme myös joustavuutta, paineensietokykyä sekä kykyä hallita nopeasti muuttuvia tilanteita. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn modernissa terveyskeskuksessa, hyvän perehdytyksen ja mahtavat työkaverit.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä rekisteröitymistä Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi edellytetään ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi järjestelmän kautta. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja

https://www.aanekoski.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/laakarin-vastaanotto

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Riina Kainu, p. 020 632 2485, riina.kainu@aanekoski.fi
apulaisosastonhoitaja Heini Tarvainen, p. 020 632 2481, heini.tarvainen@aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Avohoitopalvelut
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekosken kaupunki Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 20 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö. Äänekoski tulevaisuus asuu täällä

Sinulle suositellut työpaikat