Sairaanhoitaja - Lapinlahden kunta

Lapinlahden kunnan sosiaali- ja terveysosastolla vanhuspalveluissa on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 20.5.2021-29.3.2022. Sairaanhoitajan työ on tehostetussa asumispalveluyksikössä Mäenpihassa.
Toivomme, että teet työtäsi suurella sydämellä asiakaslähtöisesti. Olet ammatillisesti kiinnostunut laadukkaan hoito-ja hoivatyön toteuttamisesta ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme sinulta myös kokemusta vanhusten parissa työskentelystä ja sitoutumista työyksikköösi. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä työyhteisössä.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä ja Valviran laillistama sairaanhoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus vanhuspalveluista. Työntekijältä edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa ja hänen tulee toimittaa sijaisuuden alussa huumeseulan tulos työnantajalle. Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ajankäyttöön.
Työ sisältää itsenäistä hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa sekä sidosryhmä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Lisätietoja

https://www.lapinlahti.fi

Tutustu työnantajaan

Elisa Pajala, elisa.pajala@lapinlahti.fi
0404883531

Lapinlahden kunta, Vanhuspalvelut
Osoite: Kansantie 10, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9 600 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta. Kunnassa on yhdistetty sosiaali- ja terveysosasto.

Sinulle suositellut työpaikat