Sairaanhoitaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee kahta sairaanhoitajan sijaista Näsin kuntoutuskeskuksen osastolle 1. ajalle 12.7.2021-30.4.2022 sekä ajalle 12.7.2021-13.03.2022 tai sopimuksen mukaan.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Osastolla 1 hoidetaan pääasiassa ortopedistä jatkokuntoutusta tarvitsevia asiakkaita.
Osasto on 24-paikkainen. Työskentelemme moniammatillisesti yhteistyössä terapiahenkilöstön kanssa. Lääkäri on osastolla arkipäivisin ja konsultoitavissa 24/7.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työ on jaksotyötä.

Molempien kotimaisten kielten osaaminen ja kokemus osastotyöskentelystä (terveyskeskus/sairaala) katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka 2608,64 € kk. Porvoo on savuton työpaikka.

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on kolme kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 5.7.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/osasto-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Johanna Turunen puh. 040 681 9751
johanna.turunen@porvoo.fi

Lisätietoja

Näsin kuntoustusosasto 1

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Askolinintie 1 G, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat