Sairaanhoitaja - Tornion kaupunki

Karungin palvelukoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 32 asukkaalle, lisäksi palvelukodilla on 1 vuorohoitopaikka. Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden lääkehoidon ja sairaanhoidon toteuttamisesta yhdessä muun henkilöstön kanssa, ja osallistuu asukkaiden tarvitsemaan hoivatyöhön yhtenä tiimin jäsenenä. Työn luonne on pääsääntöisesti päivätyötä, tarvittaessa myös vuorotyötä. Haku sähköisesti 16.4.2021 klo 15 mennessä.

Vaadimme kelpoisuuden osoittavat todistukset. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava hoitaja Maarit Alalahti maarit.alalahti@tornio.fi tai puh. 040 73 22 802.
Vastaava sairaanhoitaja puh. 040 63 19 337.

Tornion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Vanhus- ja hoitopalvelut, Karungin palvelukoti
Osoite: Mustarannantie 43, 95530 Tornio

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.

Sinulle suositellut työpaikat