Haemme sairaanhoitajia / terveydenhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin

Oletko sinä uusi tiimipelaaja koronarokotustiimiimme?
Pystyt pitämään pään kylmänä vaikeissakin tilanteissa ja toimintakykysi on hyvä sekä yksilönä, että tiimissä toimiessa. Pystyt selviytymään tiukoistakin tilanteista ja työssäsi pyrit toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Et myöskään pelkää kysyä, jotain jos olet epävarma jonkun asian suhteen. Osaat kuunnella ja omaat hyvän pelisilmän.
Jos vastasit kyllä edellä esitettyihin kysymyksiin, niin olet juuri se tiimipelaaja, ketä parhaillaan haemme!

Haemme tiimiimme neljää sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteiseen, tehtävä sijoittuu ensisijaisesti koronarokotustoimintaan: rokottaminen, rokottamisen kirjaaminen, rokotettujen valvonta, rokotteen sekoittaminen ja rokotuksen ajanvaraus. Työ sijoittuu Karviaisen toiminta-alueelle Vihti-Karkkila. Koronarokotustoiminnan ennakoimaton luonne huomioiden, rokotemäärien vaihtelu ja muutokset, työnkuvaan voi kuulua myös muita sairaanhoitajan / terveydenhoitajan työtehtäviä Karviaisen toiminta-alueella. Työhön perehtymistä helpottaa Pegasos- potilastietojärjestelmän osaaminen. Tarjoamme mahtavan tiimin ja hyvän perehdytyksen tehtäviin.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan/terveydenhoitajan AMK tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa suoritettua kansallista lääkelupaa, LOVE, rokotusosioineen sekä voimassa olevaa sote-ammattikorttia. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja.
Sopimukset tehdään määräaikaisena 31.12.2021 asti, huomioimme myös lyhyempien sopimusjaksojen toiveet hakuprosessin aikana. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.
Tehtäväkohtainen palkka on 2585, 43 € / kk. Työaikamuotona on yleistyöaika, johon kuuluu puolen tunnin pituinen ruokatauko, joka on omaa aikaa, viikkotyöaika on 38.15 tuntia. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika 4kk. Karviainen on savuton työnantaja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakemus tulee jättää 15.4.2021 mennessä www.kuntarekry.fi kautta, työavain 350898.

Haastattelut järjestetään etä- tai puhelinhaastatteluina ja haastatteluun voidaan kutsua jo hakuajan aikana. Haastatteluun kutsutulle lähetetään linkki haastattelua varten. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ennen lopullista valintapäätöstä sovitaan tapaaminen Nummelan terveysasemalle Nummenselkä 2. 03100 Nummela, jossa tarkistetaan henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

https://karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Avovastaanottojen osastonhoitaja Ritva Räikkönen, ritva.raikkonen@karviainen.fi, p. 09 4258 2352.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Terveyspalvelut, Terveyspalvelukeskus, Lääkärin/hoitajan vastaanotto
Osoite: Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat