Sairaanhoitaja - Muuramen kunta

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJAA

Sairaanhoitajan työ sijoittuu pääasiassa terveyskeskuksen vuodeosastolle, jossa hoidetaan akuuttia sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita.
Tarpeen mukaisesti sairaanhoitaja voi työskennellä lyhyitä aikoja myös liikkuvana työntekijänä vanhus- ja vammaispalveluiden muissa yksiköissä, kuten kotihoidossa. Kotihoidon toimintayksikössä toimii kaksi kotihoidon tiimiä sekä tuetun asumisen yksikkö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöstä 599/1994). Lisäksi hakijalla tulee olla Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä. Hakijalta edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukaista rokotussuojaa sekä voimassa olevia työn ammattitaitovaatimuksen mukaisia lääkelupia. Tarvittaessa vaadittavat lääkeluvat on mahdollista suorittaa työsuhteen alkaessa.

Sairaanhoitajan työ on monipuolista ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja itsenäisesti. Vuodeosastolla työ on kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitajalta edellytämme:
- joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- vahvaa kuntouttavaa sekä toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää työotetta
- vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työtilanteissa
- arvostamme myös perehtyneisyyttä ja näyttöä hoitotyön kehittämisestä
- ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta sekä aitoa kiinnostusta asiakas- ja hoitotyöhön. Meillä pääset työskentelemään ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Käytössämme on LifeCare-järjestelmä ja -mobiilisovellus.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työ alkaa 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Haastattelut pidetään viikoilla 15 ja 16.

Hakemukset ja CV pyydetään jättämään 15.4.21 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Noora Rantanen, p. 050 599 9668 tai
Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja Tiina-Emilia Seppänen, p. 050 477 1907

Vanhus- ja vammaispalvelut
Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.

Sinulle suositellut työpaikat