Sairaanhoitaja - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Tule osaavaan joukkoomme KTO:n lääketieteelliseen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn lasten parissa koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa (140op) määräaikaiseen virkasuhteeseen. Määräaikaisuus on noin vuoden mittainen. Mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ja olet kiinnostunut lasten sairaanhoidosta, tämä paikka on sinua varten.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Yksikkömme palvelee pääasiassa lapsia ja nuoria, joilla on kehitysvamma tai kehitysviive sekä tutkimuksellinen, hoidollinen tai kuntoutuksellinen kehitysvammalääketieteeseen kuuluva palvelun tarve. Tarjoamme myös lyhytaikaisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja aikuisille ja ikääntyneille kehitysvammaisille asiakkaille.

Sairaanhoitaja: Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto tai sairaanhoitajaopiskelija, joka on suorittanut 140 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 351476 / Laku.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/kehitysvammalaaketieteelliset-palvelut/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 7.30-15.30: palveluesimies Heidi Haapala, 050 514 7338, heidi.haapala@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Lääketieteellinen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikkö

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

Sinulle suositellut työpaikat