Sairaanhoitaja - Loviisan kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa Loviisan terveyskeskuksen osastolle. Työ alkaa 10.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Loviisan terveyskeskuksen osastolla on 25 potilaspaikkaa. Osastolla hoidetaan akuuttipotilaita, kuten erilaisia infektioita sairastavia potilaita sekä kuntoutus- ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon siirtyviä potilaita. Osastolla hoidetaan myös palliatiivista hoitoa tarvitsevia potilaita.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto.

Kyseessä on vuorotyöluontoinen jaksotyö kolmen viikon tasoitusjaksolla, työaika 114,75 h/kolme viikkoa. Työsuhteen ehdot KVTES:n mukaiset. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

palveluvastaava Kristiina Auvinen, puh 0444 555 339, kristiina.auvinen@loviisa.fi
palvelupäällikkö Päivi Sippula, puh 040 188 3654, paivi.sippula@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä. Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat