Sairaanhoitaja - Kirkkonummen kunta

Nyt tarvitaan sairaanhoitajia COVID-19 rokotteen rokottamiseen!

Haemme nyt neljää määräaikaista sairaanhoitajaa ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme Kirkkonummen keskustan terveysasemalle. Määräaikaisuus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja jatkuu 30.9.2021 saakka. Työ pitää sisällään COVID-19 rokottamista, sisältäen potilaan vastaanoton, rokotteen laimentamisen, pistämisen, kirjauksen ja potilaan seurannan pistoksen jälkeen. Lisäksi työ sisältää rokotusaikojen antamista. Käytössämme on tällä hetkellä Pegasos-potilastietojärjestelmä sekä vihta ajanvarausjärjsetelmä.

Tehtävään sinulta toivotaan voimassa olevaa rokotus- ja lääkehoitolupaa, sekä valmiutta tehdä kaksivuorotyötä. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa VRK- korttia sekä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Palkkaus on KVTES: n mukainen. Tavanomaisen työajan puitteissa tehtävästä rokottamisesta maksetaan normaalin palkan mukainen korvaus. Paikallisella sopimuksella sovitaan, että klo 16-20 maanantaista torstaihin maksetaan 40 euroa tunnilta. Perjantaista sunnuntaihin maksetaan 60 euroa tunnilta. Tuntipalkan päälle ei tule muita lisiä.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lähetäthän hakemuksesi kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 354755). Jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakuaika päättyy 31.8.

Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Hanna Leván puh. 0401269777 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Terveyspalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Virkatie 1, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat