SAIRAANHOITAJA - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 28.5.2021 klo 12.00 mennessä.
Perusterveydenhuollon tulosalueella, geriatrisella akuuttiosastolla 2B

SAIRAANHOITAJAN määräaikainen sijaisuus ajalle 3.8.2021-11.9.2022

Geriatrisella akuuttiosastolla on 20 potilaspaikkaa. Osasto tarjoaa lyhytaikaista akuuttihoitoa pääasiassa päivystyksen kautta tuleville potilaille. Osastolla työskennellään moniammatillisesti kuntouttavalla työotteella. Keskeisinä osa-alueina hoidossa ovat toimintakyvyn arviointi ja parantaminen, lääkehoidon optimointi, kotona pärjäämisen tukeminen ja turvallinen kotiuttaminen.

Haemme osaavaan joukkoomme moniammatillisen työskentelyn osaavaa tiimikaveria. Arvostamme kokemusta gerontologisesta hoitotyöstä. Odotamme hakijalta toimintakykyä ylläpitävän työotteen hallintaa, kehitysmyönteisyyttä, joustavuutta, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Osastotyön kokemus katsotaan eduksi. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä sekä kehittää itseäsi ja työtäsi.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, sairaanhoitajan tutkinto.
Lisäksi huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla opinnoista suoritettuna vähintään 140 op.

Haastattelemme ja valinnan voimme tehdä jo hakuaikana.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 356454.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/terveyden-ja-sairauden-hoito/keskussairaalan-palvelut/osastot/akuuttiosasto-2b-yleislaaketiede/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Jaana Kulhoranta p. 044 417 3146. Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi.

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Geriatrian akuuttivuodeosasto 2B

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 43 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sinulle suositellut työpaikat