Sairaanhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna lasten ja nuorten psykiatrisen sairaanhoitajan vakituinen toimi Haapajärven terapiayksikössä sopimuksen mukaan alkaen. Työtä tehdään kouluilla, ns. koulupsyykkarin nimikkeellä. Työ on itsenäistä lasten ja nuorten parissa tehtävää työtä. Työhön sisältyvät vastaanottokäynnit, erilaiset verkostotapaamiset, yhteistyö perhekeskusverkoston ja erikoissairaanhoidon kanssa.

Kouluilla työskentelevä kuraattori ja koulupsykologi ovat läheisiä yhteistyökumppaneita, kuten myös kouluterveydenhoitaja. Perheneuvolassa työskentelevä sosiaalityöntekijä ja psykologi tarjoavat tukea, lasten psykiatria unohtamatta. Tiivistä yhteistyötä tehdään toki laajasti kaikkien lasten ja nuorten parissa toimivien ammattilaisten kesken.

Haemme tehtävään lasten ja nuorten mielenterveystyöstä aidosti kiinnostunutta, kehittämismyönteistä, joustavaa ja ennakkoluulotonta ammattilaista. Omatoimisuus ja laaja-alainen näkemys mielenterveystyöstä on edellytys tehtävässä pärjäämiseen. Pätevyysvaatimuksena on mielenterveystyöhön suuntautuneen sairaanhoitajan tutkinto (aikaisempi opistoasteen tutkinto tai AMK-tutkinto) ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Eduksi katsomme kokemuksen lasten ja nuorten parissa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan työn, jota sinun on mahdollista kehittää eteenpäin. Saat säännöllisen työnohjauksen, mahdollisuuden alan koulutuksiin ja esimiehen tuen. Meillä on käytössä liikunta- / kulttuuriseteli.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne / Minna Malila, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 358705. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terapia- ja vammaispalvelujohtaja Päivi Roivas puh. 044-4457675 tai hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila puh. 040-1808992

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Psykososiaaliset palvelut, Selänteen terapiapalvelut Haapajärvi/Reisjärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien sekä Kärsämäen ja Reisjärven kuntien perustama kuntayhtymä, joka on aloittanut toimintansa vuoden 2010 alusta. Kärsämäki on osajäsen kuntayhtymässä. Kuntayhtymä tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle.

Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista ja instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka


Osoite: Männistönkatu 6, 85800 Haapajärvi

Sinulle suositellut työpaikat