Sairaanhoitaja - Ylöjärven kaupunki

Sairaanhoitajan sijaisuus Tiuravuoren palvelukeskuksen pitkäaikaishoidossa 9.8.2021-9.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tiuravuoren palvelukeskuksessa on kaksi tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia, Tarupirtti ja Tiurala sekä vanhainkotiosasto Perttelintupa. Jokaisessa yksikössä on 16 asukaspaikkaa. Tehtävä sijoittuu Tarupirtin ryhmäkotiin. Sairaanhoitajana vastaat asukkaiden voinnin seurannasta, lääkehoidosta ja hoitotoimista asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan.

Toivomme sinulta työhön tarttuvaa asennetta ja kehitysmyönteistä mieltä. Arvostamme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta tiimityöskentelyyn.

Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä, maanantaista sunnuntaihin. Tehtäväkohtainen palkka on 2514,91 euroa kuukaudessa.

Työtehtävässä edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa sekä tartuntatautilain 48§:n määrittämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kirsi Kuusi, p. 050 390 4794, etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi.

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Kuusistontie 3, 33480 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat