Salon kaupungin terveyspalveluissa on haettavana viisi (5) sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta, joiden ensimmäinen sijoituspaikka on terveyskeskussairaalan osastolla 1.

Työhösi kuuluvat monipuoliset, mielenkiintoiset ja vastuulliset sairaanhoitajan tehtävät terveyskeskussairaalan osastolla 1. Terveyskeskussairaalaan kuuluu kolme osastoa, joista osasto 1 on 45 paikkainen. Osasto 1 on profiloitunut avh- ja infektiopotilaiden hoitoon. Lisäksi hoidetaan moniammatillisesti kaikkien erikoisalojen aikuisia ja ikääntyneitä salolaisia potilaita. Työ osastolla on kolmivuorotyötä.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, motivoivaa asennetta kuntouttavaan hoitotyöhön, monipuolisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä sekä kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteen tutkinto sekä edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Lisäksi eduksi katsotaan syventävät opinnot tai muu lisäkoulutus sekä kiinnostus profiloitumisen mukaisesti. Tehtävien hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa Tehtävän edellyttämät LOVe -osiot tulee olla suoritettuna tai suorittaa sopimuksen mukaisesti.

Tehtäväkohtainen palkka on 2571,04 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6kk jälkeen maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Työssä noudatetaan enintään 6 kuukauden koeaikaa. Työsuhteisiin valittujen tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta. Tehtävien hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteet alkavat 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Tuija Kakko puh. 044 7723693 tuija.kakko@salo.fi tai johtava hoitaja Pirjo Parviainen 0447723652, pirjo.parviainen@salo.fi

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/ kirjaamo, PL 77, 24101 Salo. Kuoreen merkintä Hakemus/ sairaanhoitaja tk-sairaala. Kaikki hakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 14.5.2021

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Tuija Kakko puh. 044 7723693 tuija.kakko@salo.fi tai johtava hoitaja Pirjo Parviainen 0447723652, pirjo.parviainen@salo.fi

Lisätietoja

Terveyskeskussairaala

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat