Sairaanhoitaja - Hämeenkyrön kunta

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan mahdollistamaan ikäihmisten mielekäs elämä.

Etsimme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hämeenkyrön kunnan ikäihmisten palveluihin. Ensisijaisena työpaikkana on ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Kurjenmäkikoti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja Valvira-rekisteröintiä.

Sinulla on mahdollisuus käyttää ammattitaitoasi monipuolisesti mielekkäässä työympäristössä. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten- ja muistisairaiden kanssa työskentelyyn ja intoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, iloista ja joustavaa työasennetta sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn.

Toimi täytetään 10.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehto-sopimuksen mukaisesti (KVTES). Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Kuntarekry.fi sivujen kautta.
Hakuaika päättyy 18.5.2021 klo 15.00.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa. Haastattelut on suunniteltu järjestettäviksi 24.5. ja 27.5.2021.

Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Kurjenmäkikoti, Henna-Riikka Tomperi p. 050 572 8811, ma-to klo 10-14

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Perusturvapalvelut

www.hameenkyro.fi


Osoite: Härkikuja 12A, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat