Salon kaupungin terveydenhuollon palveluissa on haettavana sairaanhoitajan hoitovapaasijaisuus ajalle 1.7.2021-30.6.2022.

Ensimmäinen sijoituspaikka on päivystys ja kotisairaala -yksikkö.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluvat monipuoliset, mielenkiintoiset ja vastuulliset sairaanhoitajan tehtävät kiireellisen hoidon asiakkaiden parissa joko päivystyksessä tai kotisairaalassa. Työ on päivystyksessä 3-vuorotyötä ja kotisairaalassa 2-vuorotyötä, johon on yhdistetty vapaamuotoinen varallaolo.

Tehtävässä edellytetään Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 28.6.1994/559 vaatimusten mukaista sairaanhoitajan tutkintoa. Työkokemus päivystys- tai kotisairaalatyöstä sekä työskentely erityisryhmien, esimerkiksi palliatiivisen hoidon parissa, katsotaan hakijalle eduksi.
Tämän lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, perhekeskeisyyttä, motivoitunutta ja luotettavaa kollegiaalisuutta, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä sekä kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työsuhde alkaa 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2643,32 €. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kk jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.
Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
osastonhoitaja Tuija Skarp p. 044 7723166 tuija.skarp@salo.fi

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/ kirjaamo, PL 77, 24101 Salo. Kuoreen merkintä Hakemus/ sairaanhoitaja, päivystys- ja kotisairaala. Kaikki hakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 14.5.2021

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Tuija Skarp, puh. 044 772 3166, tuija.skarp@salo.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Kotisairaala/päivystys

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat