SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUISSA

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Salon kaupungin terveydenhuollon palveluiden mielenterveys- ja päihdetyönpalveluissa on haettavana psykiatrisen sairaanhoitajan sijaisuus alkaen 1.9.2021- 30.6.2022.

Tehtävä edellyttää kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä. Sairaanhoitaja tekee itsenäistä vastaanottotyötä perusterveydenhuollon masennus- ja ahdistuspotilaiden ja muiden psykiatristen häiriöiden parissa. Toiminta tapahtuu yhdessä terveysaseman lääkärinvastaanoton kanssa. Tehtävään kuuluu lisäksi ryhmien vetämistä.

Arvostamme kykyä itsenäiseen toimintaan ja erinomaisia yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja ja kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Peruspalkka on 2611,00 euroa.

Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta.

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuollon opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Valittavalta edellytetään sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi suuntautumista psykiatriseen hoitotyöhön. Lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaista laillistusta Suomessa

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Johanna Mäki-Laurila, 044 7723646, johanna.maki-laurila@salo.fi.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 369540. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Psykiatrinen sairaanhoitaja/ depressiohoitaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 23.6.2021 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Johanna Mäki-Laurila, 044 7723646, johanna.maki-laurila@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön, rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdetyön palvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat