Sairaanhoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin Arjen tuki hakee sairaanhoitajaa varahenkilöstöön vakinaiseen työsuhteeseen. Hakuaikaa on jatkettu 28.10.2021 saakka.

Arjen tuen vastuualueeseen kuuluvat vanhusten, vammaisten, mielenterveyskuntoutujien sekä päihdeasiakkaiden arjessa selviytymistä edistävät palvelut, joita toteutetaan kotihoidossa, lyhytaikaisyksiköissä sekä laitos- ja palveluasumisessa. Varahenkilöstön sairaanhoitajan työkenttänä ovat kotihoidon tiimit koko kaupungin alueella sekä palveluasumisyksiköt. Työyksikkö määräytyy aina työvoimatarpeen mukaisesti. Varahenkilöstön sairaanhoitajan työnkuvaan sisältyy hoitotyöhön liittyvät sairaanhoidolliset ja perushoidolliset tehtävät eri yksiköiden työnkuvien mukaisesti.
Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan tutkinto AMK tai aikaisempi opintoasteen tutkinto (laki 559/1994 5§ mukainen laillistus). Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevia lääkelupia.

Varahenkilössä toimivalta sairaanhoitajalta odotamme vankkaa ammattitaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä valmiutta työskennellä vaihtuvissa työyksiköissä. Edellytämme hakijalta myös sitoutumista Arjen tuen yksiköissä toteutettavaan kuntouttavaan työotteeseen. Työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika ja viikoittainen työaika 38.25 h. Työ on kaksivuorotyötä. Työskentelyn edellytyksenä on oman auton käyttö. Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen työtehtäviin ja -yksiköihin. Varahenkilöstön toimintaa koordinoi oma ohjaaja, joka toimii varahenkilöstön esimiehenä.

Palkkaus määräytyy SOTEtes:n mukaan.
Työ alkaa 1.12.2021, tai sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta.


Haastatteluun, joka järjestetään 3.11.2021, kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelu ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. vastaava ohjaaja Tarja Sirkka
puh 0400 115 720
Äänekosken kaupunki
Arjen Tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Varahenkilöstö

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski

Sinulle suositellut työpaikat