Sairaanhoitaja - Ikaalisten kaupunki

Etsimme vuorotteluvapaan ehdot täyttävää sairaanhoitajaa työskentelemään Ikaalisten terveyskeskussairaalaan kuuden kuukauden ajaksi.

Terveyskeskussairaala sijaitsee Ikaalisten keskustassa. Samassa rakennuksessa toimivat kaikki sote-palvelut, joten yhteistyö eri yksiköiden välillä on helppoa ja joustavaa. Yhteistyötä tehdään erityisesti päivystyksen ja kotihoidon sekä kotisairaalan kanssa.

Terveyskeskussairaalassa on 16 potilaspaikkaa, joissa hoidetaan akuutisti sairastuneita ikaalislaisia potilaita. Osastolla toteutetaan yksilövastuista hoitotyötä, jokaisella hoitajalla on vuorossa omat potilaat. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme nykyaikaiset työskentelyolosuhteet ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Edellytämme työntekijältä oma-aloitteisuutta ja hyvää yhteistyökykyä sekä oman työyksikön jäsenten että yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävä täytetään heti, kun löytyy kelpoisuusehdot täyttävä hakija, joka on täyttää vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit. Voit tarkistaa, täytätkö vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit katsomalla TE-toimiston sivuilta osoitteesta: https://www.te-palvelut.fi/tyonhakijalle/loyda-toita/vuorotteluvapaa

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto (Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Työaika on 38h 15min/vko, työ on kolmivuorotyötä ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja

https://ikaalinen.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveys/
https://ikaalinen.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyskeskussairaala/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Maarit Lehtipää puh. 044 7301 540 (tavoitettavissa 26.7 alkaen)
Johtava hoitaja Sari Ihalainen puh. 044 7304 581 (lomalla 28.7. alkaen)

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki, Terveyspalvelut

Ikaalinen on viehättävä ja ihmisenmittainen kaupunki, jonka asukasluku on noin 6900. Ikaalinen sijaitsee Pirkanmaalla, noin 50 kilometrin päässä Tampereesta, kolmostien varrella. Kaupungissa on hyvät koulutus-, kulttuuri- ja liikuntamahdollisuudet. Kaupungin laadukkaat SOTE-palvelut löytyvät asukasystävällisesti saman katon alta.


Osoite: Vanha Tampereentie 21, 39500 Ikaalinen

Sinulle suositellut työpaikat