Sairaanhoitaja - Perusturvakuntayhtymä Akseli

Perusturvakuntayhtymä Akselin akuutti vuodeosastolla on haettavana sairaanhoitajan toimi. Vuodeosasto on 35 paikkainen akuuttihoitotyön osasto. Työ on 3-vuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.soteakseli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Eija Mäkilä p 044 4357 577 eija.makila@soteakseli.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Akseli, Terveyspalvelujen palvelulinja, Vuodeosasto

Perusturvakuntayhtymä Akselissa (Masku, Mynämäki Nousiainen) on töissä yli 400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Kuntayhtymässä on useita terveydenhuollon, vanhustenhuollon ja sosiaalihuollon yksiköitä. Akuuttiosastolla potilaspaikkoja 35.

Haemme osaavaa ja motivoitunutta sairaanhoitajaa työyhteisöömme. Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto, laki 559/1994 mukainen pätevyys.

Arvostamme aikaisempaat työkokemusta akuttiosastolta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ( KVTES ) mukaan. Valitun tulee seittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 $ edellyttämää rokotesuojaa. Koeaika on 6 kuukautta.


Osoite: Ruutontie 2-4, 21250 Masku

Sinulle suositellut työpaikat