Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Ketterät kokeilut ovat meille mahdollisuuksia, mutta emme halua tinkiä tekemisen laadusta. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä. Unelmien kotikaupunki on hyvinvointia elämän eri tilanteissa.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee sairaanhoitajaa, Näsin kuntoutuskeskukseen osaston 2 vakinaiseen työsuhteeseen 11.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Osastolla 2 hoitoa saavat asiakkaat, joilla on muisti-, mielenterveys- tai päihdesairauksia tai -ongelmia. Osastolla tutkitaan ja hoidetaan myös asiakkaiden muita akuutteja sairauksia osana asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa. Toiminnallinen kuntouttaminen sekä turvallinen lääkehoito ovat tärkeä osa hoitoa. Keskimääräinen hoitoaika osastolla on 1,5 viikkoa ja valtaosa asiakkaista palaa osastolta kotiin tarvittavien tukitoimien avulla.

Hoidon ja kuntoutuksen lisäksi osastolla selvitetään potilaan kokonaistilanne, arvioidaan oikea hoitopaikka ja järjestetään jatkohoito sekä turvallinen kotiutus.

Osastolla toteutetaan 3-5 päivän alkoholivieroitusjaksoja, joille tullaan lähetteellä terveysasemalta, päihdeklinikalta tai sairaalasta.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön viihtyisässä työympäristössä, jossa toteutetaan tiimityötä kuntouttavalla työotteella. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden hyvä, mielekäs hoito ja kuntoutus on työn teon lähtökohtana.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja. Molempien kotimaisten kielten osaaminen, LOVe -koulutus sekä alan työkokemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Edellytämme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä vastuullista asennetta työhön. Arvostamme valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyksikön toimintaa.

Palkka on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Tehtäväkohtainen palkka on 2634,73 €/kk.

Työ on 3-vuorotyötä ja työaika on 38 h 15 min/viikko.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9.2021 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/osasto-2

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Eva Frejborg puh 0400936888, eva.frejborg@porvoo.fi tai apulaisosastonhoitaja Maria Stenström puh 0405265886, maria.stenstrom@porvoo.fi

Lisätietoja

Näsin kuntoutuskeskus, osasto 2

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Askolinintie 1 G, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat