Sairaanhoitaja - Valkeakosken kaupunki

Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskuksen vanhuspalveluihin haetaan 12.11.2021 klo 15.00 mennessä yhtä sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään. Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Palkkaus KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden sairaanhoidollisen tarpeen arviointi, hoidon suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä hoitajien kanssa. Sairaanhoitaja vastaa vastuullaan olevien asiakkaiden laadukkaan ja toimintakykyä edistävän palvelun sekä turvallisen lääkehoidon toteutumisesta. Hakijoilta odotamme joustavuutta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista asennetta sekä aitoa kiinnostusta kodinomaisessa yksikössä tehtävään vanhustyöhön ja sen kehittämiseen. Arvostamme geriatrisen hoitotyön osaamista ja kokemusta vanhustyöstä. Työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työ on kaksivuorotyötä.

Lisätietoja organisaatiostamme löytyy Valkeakosken kaupungin internetsivustolta (www.valkeakoski.fi)

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katri Nieminen, p. 040 335 7604, katri.nieminen@valkeakoski.fi
Marjut Pennanen, p. 040 335 7437, marjut.pennanen@valkeakoski.fi

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Kirkkotie 6, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat