Sairaanhoitaja - Seinäjoen kaupunki

Haemme Seinäjoen terveyskeskuksen vastaanotolle sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuudet täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme monipuolista, mielenkiitoista ja sopivasti haastavia työtehtäviä. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta. Lisäksi hakijalta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe tai vastaava) terveydenhuollon ammattihenkilöiden osaamisvaatimusten mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot osastonhoitaja Hilkka Keltto p. 044-425 5374

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on n. 69 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat