test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Haemme kahta sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa kotihoidon kotiutustiimiin. Olemme kehittämässä yhdessä Itä-Uudenmaan kuntien ja Porvoon sairaalan kanssa asiakkaan turvallista ja sujuvaa kotiutumista. Tähän tiimiin haemme nyt kahta sairaanhoitajaa/ terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, jotka haluavat olla kehittämässä moniammatillista työryhmää yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja/terveydenhoitaja.

Oletko sinä se kehitysmyönteinen, innostava ja innostuva sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, joka haluaa olla mukana kehittämässä uutta toimintamallia Itä-Uudellamaalla.

Sinulta löytyy kiinnostusta tehdä työtä ikäihmisten parissa tukien heidän arjessa pärjäämistä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä innovatiivista ja motivoitunutta asennetta työhön. Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilasta ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2634,73 €/kk. Työaika on 38,15h/viikko.

Lähetä hakemuksesi 31.1.2022 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Sanna Nykänen puh. 040 861 1208, sanna.nykanen@porvoo.fi

Lisätietoja

Kotihoidon kotiutustiimi

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat