Skip to main content
test

Äänekosken kaupungin, Arjen tuen vastuualueella olevan sairaanhoitajan vakinaisen toimen hakuaikaa on jatkettu. Toimen sijoituspaikkana on tehostettu palveluasuminen, Konginkankaan palvelukeskus.

Arjen tuen vastuualueeseen kuuluvat vanhusten, vammaisten, mielenterveyskuntoutujien sekä päihdeasiakkaiden arjessa selviytymistä edistävät palvelut, joita toteutetaan kotihoidossa, lyhytaikaisyksiköissä sekä laitos- ja palveluasumisessa.

Konginkankaan palvelukeskus on ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö. Edellytämme sinulta vastuuntuntoisuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä, kehittämismyönteistä ja ihmisläheistä työotetta sekä valmiuksia tiimityöskentelyyn ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajan tehtävänä on perushoitotyön ohella toimia hoitotyön asiantuntijana. Arvostamme muistiosaamista ja aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden kuntouttavasta hoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Hakijan on oltava rekisteröitynyt Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.


Työaikamuoto on jaksotyö ja viikoittainen työaika 38.25h/vko. Työ on kaksivuorotyötä mutta pääpaino päivätyössä, työ on muistiyksikössä, Helmessä. Palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 3.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työnantaja antaa käyttöösi E-passin sekä muita työhyvinvointia tukevia toimintoja.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä Valviran rekisteröintitodistus. Haastattelut pidetään 8.9.2022 kello 9:30 alkaen.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. palveluasumisen johtaja Janna Vakoniemi
puh 040 706 4251
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuki, Konginkankaan palvelukeskus/ Kömin Helmi

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Savuton työpaikka Äänekosken kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat