Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus ajalle 15.11.2021-31.5.2022. Toimen sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa terveyden- ja sairaanhoidon tulosalueella avohoidon tulosyksikössä Raahen lääkärin vastaanotolla.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan määräaikaiseen sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme vastaanottotyökokemusta ja ennakkoluulotonta asennetta. Perehdytys työtehtävään järjestetään.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Huom! Toimen hakuaikaa on jatkettu. Tätä tointa aiemmin hakeneet otetaan huomioon hakuprosessissa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Marita Niskanen p. 040 135 7704 ja Emilia Jurvansuu-Honkala p. 040 135 8186. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat