Sairaanhoitaja - Hausjärven kunta

SAIRAANHOITAJA

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hausjärven kunnan vammaisten asumispalveluihin. Tehtävä on uusi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hausjärven kunnan vammaispalveluilla on kaksi asumispalveluyksikköä, kehitysvammaisten henkilöiden koti Jelppilä Ryttylässä sekä mielenterveyskuntoutujille ja lievästi kehitysvammaisille suunnattu Paavolantien asuinryhmä Oitissa. Yksiköt tarjoavat eriasteista tukea, ohjausta ja hoivaa asiakkaan tarpeen mukaan yksiköissä ja tuetusti asuville asiakkaillemme.

Sairaanhoitajana osallistut asiakkaiden ohjaukseen ja hoivatyöhön, pääasiassa aamuvuoroissa. Huolehdit yksiköiden lääkehoitoon liittyvistä asioista ja sairaanhoidollisista tehtävistä. Työhösi kuuluu myös toimia esimiehen sijaisena ja tarvittaessa joitain hallinnollisia tehtäviä saattaa kuulua tehtäviin ajoittain muutoinkin, mm. työvuorolistojen tekemiseen ja palkka-ajoihin perehdytetään. Pääasiallinen tehtävä on kuitenkin toimia asiakastyössä ja sairaanhoitajana. Tehtävä sisältää pääasiassa aamuvuoroja, asiakastyön tarpeiden ja tehtävään valitun toiveiden mukaan mahdollisesti myös muita vuoroja.

Asumispalveluissa työskennellessäsi pääset luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita ja vaikuttamaan arjessa suoraan asiakkaan elämänlaatuun ja hyvinvointiin. Meillä asukkailla on hyvä olla. Haluamme antaa aikaa asiakkaille, tämän vuoksi meillä on myös avustavaa henkilökuntaa ja lääkkeiden koneellinen annosjakelu.

Tarjoamme osaavan, ammattitaitoisen ja mukavan työryhmän ja esimiehen tuen sekä hyvän perehdytyksen. Arvostamme hyviä asiakkaan kohtaamisen taitoja sekä joustavaa suhtautumista arjen asiakastyön muuttuviin tilanteisiin.

Edellytämme sairaanhoitajan amk-tutkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa. Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Työssä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tästä edellytyksestä voidaan mahdollisesti neuvotella, mutta ensisijaisesti huomioimme edellytyksen täyttävät hakijat.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hakemukset 27.10.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, vammaispalvelut, Keskustie 2-4, 12100 Oitti
Tiedustelut: Yksikön esimies Ria Hernesaho, puh. 050 530 7429, ria.hernesaho@hausjarvi.fi
paitsi aikavälillä 18.10-22.10 tiedustelut palveluohjaaja Kirsi-Marja Kauppila puh 019 758 6671

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on noin 8400 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella Kanta-Hämeessä. Meiltä on matkaa Riihimäelle noin 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Pienessä kunnassa on mukava työskennellä. Hausjärven kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat