test
sairaanhoitaja - Perusturvaliikelaitos Saarikka

Kotikontu on perusturvaliikelaitos Saarikan 60 paikkainen asumispalveluyksikkö Saarijärvellä. Kotikonnussa on tavallisen ja tehostetun asumispalvelun asukkaita sekä intervalliosasto, kotona asuvien ikäihmisten tukemiseksi.
Reilun neljän vuoden ikäinen talomme tarjoaa sinulle hyvät puitteet työn tekemiselle. Iloinen tekemisen meininki ja ihanat ikäihmiset luovat hyvän työilmapiirin, jota voit itse olla lisäämässä hyvällä huumorilla ja ammattitaidolla.

Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa, vakituiseen tehtävään. Toivomme asiakaslähtöistä, asioihin tarttuvaa joukkuepelaajaa, jolla on positiivinen palveluasenne ja joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn.
Sairaanhoitajana olet päävastuussa oman tiimisi sairaanhoidollisista tehtävistä, kuten lääkehoidon kokonaisuudesta, yhteistyössä yksikkömme lääkärin kanssa. Osallistus myös kokonaisvaltaiseen hoitotyöhön, kuntouttavalla työotteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö (amk), sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Muu alaan liittyvä koulutus katsotaan hyödyksi. Valittavalla tulee olla työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat sekä hygieniapassi. Lisäksi työssä edellytetään voimassa olevat tartuntatautilain 48 § mukaiset rokotukset, mutta tarvittaessa voit hoitaa ne meillä kuntoon työsuhteen alussa.

Saarikka tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan ja Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, joilla voit huolehtia omasta hyvinvoinnistasi myös vapaa-ajalla. Saarikassa on käytössä neljän kuukauden koeaika.

Laita hakemus sisään ja tule juttelemaan kanssamme, niin katsotaan minkälainen matka meillä olisi yhdessä.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sini Pölkki, p. 0447114514
Tarja Karjula, p.0401922493

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuen palvelut, Kotikontu

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka.

Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Saarikka on savuton työpaikka.


Osoite: Mittarinpolku 9, 43100 Saarijärvi

Sinulle suositellut työpaikat