test
Sairaanhoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Etsimme joukkoomme Palvelukeskus Kirkonsalmelle sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen. Palvelukeskus Kirkonsalmi on yksi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän asumispalveluyksiköistä. Palvelukeskus tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaishoitoa ikäihmisille.

Odotamme, että sairaanhoitaja omalla ammattitaidollaan, yhteistyössä tiimin kanssa, mahdollistaa asukkaillemme mielekkään ja turvallisen arjen, jossa asukas on pääosassa. Sairaanhoitajana toimit ammatillisena tukena lähihoitajille ja sinulla on keskeinen rooli työyhteisössä. Ammattitaidon lisäksi odotamme sinulta innostunutta sekä positiivista asennetta ikääntyneiden hoitotyötä ja sen kehittämistä kohtaan. Arvostamme myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä otetta työntekemiseen.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän.
Kehitämme yhdessä toimintaamme sekä osaamistamme jatkuvasti ja kuntayhtymässä olemme aina valmiita tukemaan, mikäli haluat kehittyä ja edetä työssäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan laillistettu tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä, 559/1994). Valinnassa huomioidaan myös lähiaikona valmistumassa olevat sairaanhoitajaopiskelijat.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Lisäksi tehtäviin valittujen tulee toimittaa lääkärintodistus soveltuvuudesta työtehtävään. Tehtävä edellyyttää kuntayhtymän lääkehoitosuunnitelman mukaiset lääkeluvat tai niiden suorittamisen työsuhteen alussa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluesihenkilö Henna Rytkönen, 040 830 26 03, henna.rytkonen@ylasavonsote.fi
Lähiesihenkilö Anne Korhonen, 040 830 26 52, anne.m.korhonen@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut, Asumispalvelut Iisalmi, Asumispalvelut Kirkonsalmi

Ylä-Savon SOTE on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, sosiaalihuollon palvelut, ympäristö- ja terveysvalvontapalvelut sekä hallinto- ja tukipalvelut. Toimialueemme ydinkuntien väestöpohja on n. 39 000 asukasta.


Osoite: Auringonkehrä 10, 74120 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat