test

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee vakinaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa kotihoitoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

"Jos olen ihan rehellinen, en olisi voinut kuvitella hakevani töitä vanhusten parista, mutta tämä on ollut yksi parhaista valinnoistani! Nyt minulla on sellainen fiilis, etten lähde tästä mihinkään ennen eläkkeelle jäämistä. Teen päivätöitä ja päivystän vain viitenä viikonloppuna vuodessa. Tämä on minulle kuin unelma! Työni on monipuolista: hoidan asiakkaan perushoidon, otan verinäytteet, hoidan haavat, käyn keskusteluja - meillä on vastuu asiakkaan koko terveydestä." - sairaanhoitaja Cecilia, https://www.porvoo.fi/rekry_tyontekijat-kertovat

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme kokemusta sairaanhoidosta, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn ja halua olla mukana kehittämässä uutta toimintaa.

Arvostamme vanhustyön kokemusta. Sairaanhoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä innovatiivista ja motivoitunutta asennetta työhön. Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi.

Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilasta ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2634,73 €/kk. Työaika on 38,15h/viikko. Työ on päivätyötä.

Lähetä hakemuksesi 24.1.2022 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Anne Voutilainen, puh. 040 5022755

Lisätietoja

Kotihoitopalvelut

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan. Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat