test
Sairaanhoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin sosiaalipalvelut rekrytoi

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti työikäisten palveluiden kehittämiseen ja aikuissosiaalityö on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta.

Moniammatillisesta tiimityöstä kiinnostunut sairaanhoitaja

Tule mukaan tekemään ja edelleen kehittämään uutta sosiaalityötä ja terveyspalveluita integroivaa toimintatapaa, jossa saat hyödyntää innovatiivisuutta ja moniammatillista osaamista. Saat tiimimme vahvan tuen osaamisesi hyödyntämiseen. Aikuisten vastaanotto on matalankynnyksen palvelu, jossa työskentelee moniammatillinen työryhmä, johon kuuluvat sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja ja lähihoitaja. Uudessakaupungissa aikuissosiaalityötä on kehitetty määrätietoisesti, ja olemme saaneet aikaan hyviä tuloksia.

Haemme aikuisten vastaanotto Arvoon

sairaanhoitajaa

Työikäisten palveluissa on tämän vastaanottavan tiimin lisäksi korjaavan työn tiimi ja työllistämistiimi. Työikäisten palveluissa toimii kokonaisuudessaan palveluyksikön esimiehen lisäksi kaksi sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, sairaanhoitaja, lähihoitaja, kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja, kaksi työpajaohjaajaa ja maahanmuuttokoordinaattori.

Kohtuullinen työmäärä ja uudenlainen tehtävänkuva tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden. Sinnikkyys, itsenäinen työote ja laaja-alaisuus auttavat työtehtävän hoidossa.

Arvostamme
-Aikaisempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä
-Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
-Kehittämismyönteisyyyttä ja innostunutta otetta

Tarjoamme
-Perehdytyksen työhösi
-Mukavan työyhteisön
-Esimiehen tuen
-Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aikuissosiaalityön tiimivastaava Teija Ahokas puh. 040 839 8345.
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi
Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

UUSIKAUPUNKI on noin 15 700 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita. Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.


Osoite: Ylinenkatu 15, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat