test
Sairaanhoitaja - Raaseporin kaupunki

Sairaanhoitajan virka Hagakodissa

Oletko sairaanhoitaja ja haluat johtaa hoivatyötä siten, että jokaisesta päivästä tulee hyvä Hagakodin asukkaille? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme sairaanhoitaja/tiiminohjaaja!

Meille hyvä hoiva tarkoittaa, että elämä saa jatkua, vaikka asukkaan kyvyt vähenevät. Mottomme on, että asukkaan jokaisen päivän tulisi olla mahdollisimman hyvä. Tämä tarkoittaa sitä, että asukkaat kohdataan aina kunnioittavasti, herkästi ja esteettömästi. Etsimme henkilöä, joka haluaa edistää työtämme kohti ihmislähtöisempää hoitokulttuuria. Tiiminohjaajan pääasiallisena tehtävänä on johtaa ja kehittää mutta myös osallistua päivittäiseen hoivatyöhön. Yksikön muiden sairaanhoitajien kanssa vastaat asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja luot luottamuksellisia suhteita asukkaisiin, omaisiin ja työntekijöihin. Lisäksi tehtävänäsi on käyttää työtehtävien edellyttämiä digitaalisia toimintajärjestelmiä, dokumentoida lakien ja ohjeiden mukaisesti sekä viedä läpi erilaisia toiminnan kehittämishankkeita yksikössä. Toimit asumisyksikön päällikön sijaisena. Vaikka työaikasi on vuorotyöluonteinen, työskentelet pääasiassa arkisin klo 7-15.

Kelpoisuusvaatimukset: Sairaanhoitaja, joka on kiinnostunut vanhustenhuollosta terveyttä edistävän ja ihmislähtöisen lähestymistavan pohjalta. Hyvä toisen kotimaisen ja tyydyttävä toisen kotimaisen kielen taito. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky ottaa vastuuta. Kyky johtaa itseäsi ja muita sekä kyky hallita useimmat tilanteet rauhallisesti nähdään eduksi. Uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin on myös tärkeätä osata suhtautua myönteisesti. Henkilökohtaista soveltuvuutta pidämme erittäin tärkeänä.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Raaseporin kaupunki noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Tarkempaa tietoa antaa asumispalvelupäällikkö Tove Gustafsson, puh. 019 289 3280.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 396608. Hakuaika päättyy 17.12.2021 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarkempaa tietoa antaa asumispalvelupäällikkö Tove Gustafsson, puh. 019 289 3280.

Lisätietoja

Hagakoti

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kalliolahdentie 1, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat