test

Salon kaupungin Läntisen avoterveydenhuollon alueella on haettavana sairaanhoitajan toimi, jossa edellytetään rajatun lääkkeenmääräämiskoulutuksen antamaa pätevyyttä.

Toimi on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Toimen ensimmäinen sijoituspaikka on Läntinen terveysasema.

Työhön kuuluu rajatun lääkkeenmääräämiskoulutuksen mukaiset työtehtävät. Lisäksi työhön kuuluu hoidon tarpeen arviointia, vastaanottotoimintaa sekä lääkärien avustamista erilaisissa toimenpiteissä ja tutkimuksissa. Vastaanotolla hoidetaan moniongelmaisia ihmisiä ja annetaan apua kiireettömissä sekä kiireisissä asioissa. Työ vaatii monialaista osaamista ja taitoa kohdata kaiken ikäisiä asiakkaita.

Arvostamme joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävässä on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys ja lisäksi rajatun lääkkeenmääräämishoitajan lisäkoulutus. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitulta edellytetään oman auton käyttöä. Palkkaus toimessa on Salon kaupungin linjauksen mukainen LäMä-hoitajan palkka/kk.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta.

Työsuhteessa noudatetaan enintään kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Tuija Pihlaja-Järvensivu puh. 044 7723747, tuija.pihlaja-jarvensivu@salo.fi, apulaisosastonhoitaja Jonna Elovaara puh. 0447723061, jonna.elovaara@salo.fi tai johtava hoitaja Pirjo Parviainen 0447723652, pirjo.parviainen@salo.fi

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 02 7782164. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus /sairaanhoitaja, läntinen avoterveydenhuolto. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 8.12.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Tuija Pihlaja-Järvensivu puh. 044 7723747, tuija.pihlaja-jarvensivu@salo.fi, apulaisosastonhoitaja Jonna Elovaara puh. 0447723061, jonna.elovaara@salo.fi tai johtava hoitaja Pirjo Parviainen 0447723652, pirjo.parviainen@salo.fi

Lisätietoja

Salon kaupunki, Läntinen avoterveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Vilhonkatu 25, 24240 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat