test
Sairaanhoitaja - Kristiinankaupunki

Perusturvakeskus hakee Sairaanhoitajaa Palvelukoti Kristiinaan, 13.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palvelukoti Kristiina tarjoaa ympärivuorokautista asumis- ja kuntoutuspalvelua mielenterveys- ja päihdeongelmaisille tai lievästi kehitysvammaisille henkilöille.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan kelpoisuus (559/1994).

Kaikki henkilöt palkataan perusturvakeskukseen, toiminta siirtyy Pohjanmaan Hyvinvointialueeseen 1.1.2022. Ensisijainen työpaikka on nimetty, mutta työpaikka voi tarvittaessa muuttua toimintaa kehitettäessä. Työaika ja palkkaedut määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan (SOTE-sopimus). Kaikkien hakijoiden tulee esittää todistus hyvästä taidosta käyttää sitä kotimaista kieltä, joka ei ole hakijan äidinkieli. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa . Koeaika on 6 kuukautta.

Hakemukset lähetetään osoitteella: Kristiinankaupungin perusturvakeskus, Perusturvajohtaja, Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Riitta Palmberg puh. 040-159 0505.

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki

Sinulle suositellut työpaikat