test
Sairaanhoitaja - Ylöjärven kaupunki

Etsimme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.1.2022-31.8.2022 tai sopimuksen mukaan Geriatrian poliklinikan kotitiimiin

Tehtävä:
Kotitiimin sairaanhoitaja toteuttaa arviointi- ja kuntoutustyötä sekä sairaanhoidollisia tehtäviä sovittujen käytäntöjen mukaisesti. Kotitiimin sairaanhoitaja työskentelee ympärivuorokautisen hoidon tukena asiakkaille, jotka sairaalasta kotiutuessaan tai muista lääketieteellisistä syistä tarvitsevat määräaikaisesti erityistä hoitoa sekä kuntoutumisen tukea kotonaan. Asiakkaat tulevat kotitiimille sairaaloiden, poliklinikoiden ja asiakasohjauksen kautta. Sairaanhoitaja toimii kotitiimin jäsenenä geriatrian poliklinikan moniammatillisessa tiimissä sekä yhteistyössä sosiaali- ja terveydenhuollon eri toimiyksiköiden kanssa. Tehtävään kuuluu sairaanhoidollisia ja perushoidollisia tehtäviä sekä kotisaattohoidon toteuttamista.

Arvostamme:
Osaamista ikäihmisten kokonaisvaltaiseen auttamiseen, hyvinvoinnin edistämiseen sekä ikäihmisten ja muistisairaiden toimintakykyä ylläpitävään ja kuntouttavaan hoitotyöhön. Lisäksi arvostamme kokemusta kotihoidon tehtävistä. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-koulutuksen ja osaamisen RAI-kokonaisarvioinnista.

Tarjoamme:
Innostavan ja kehitysmyönteisen työilmapiirin mukavilla ja ammattitaitoisilla työkavereilla. Pääset tekemään itsenäistä monipuolista työtä asiakkaiden kotona moniammatillisen työyhteisön tuella.

Edellytämme:
Kelpoisuusvaatimuksena on Terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistettu ja rekisteröity sairaanhoitajan tutkinto.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Sijaisuutta täytettäessä noudatetaan 3 kk koeaikaa.
Valitulla tulee olla voimassa Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. osastonhoitaja Karoliina Ruutinen p. 0401331588 tai karoliina.ruutinen@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat