test

Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella Juankosken osastolla on haettavana sairaanhoitajan tehtävä 1.2.2021 alkaen.

Tehtävän kuvaus: sairaanhoitajan tehtävät

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.
Sairaanhoitajalta edellytetään akuuttien tilanteiden hallintaa, hoidollista osaamista, kuntouttavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti, työterveyshuolto sekä henkilöstökortilla saatavia etuja Kuopion eri liikkeistä.

Työaika: 38,25 h/vko.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/fi/sairaaloiden-yhteystiedot-ja-vierailuajat
https://www.kuopio.fi/fi/sairaaloiden-yhteystiedot-ja-vierailuajat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Eija Miettinen, p. 0447 183603.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Juankosken osasto

Juankosken terveysasema sijaitsee n. 63 km päässä Kuopiosta. Juankosken osastolla on 27 vuodepaikkaa, toiminta perustuu akuuttihoitoon sekä kuntouttavaan hoitotyöhön. Osastolla työskennellään kahdessa tiimissä. Tarjoamme mukavan työyhteisön, perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin. Juankoskella on terveysasema, jossa toimii akuuttivastaanotto arkisin klo 8-18 välisenä aikana ja viikonloppuisin klo 8 - 16. Lisäksi terveysasemallamme on mm. röntgen- ja laboratoriopalvelut arkisin.


Osoite: Terveystie 9, 73500 Juankoski
Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat