Skip to main content
test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana sairaanhoitajan toimi, jonka sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on terveyden- ja sairaanhoidon tulosalueella Kuntoutus- ja saattohoito-osastolla 6.

Osasto 6 on 29- paikkainen kuntoutus- ja saattohoitoyksikkö, jossa hoidetaan erilaisia potilasryhmiä, painottuen saattohoitoon ja kuntoutukseen. Työtä teemme kuntouttavalla, asiakaslähtöisellä ja moniammatillisella otteella yhteistyössä kotisairaalan ja muiden osastojen kanssa. Haemme moniammatilliseen joukkoomme yhteistyökykyistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa sairaanhoitajaa. Kokemus saattohoitotyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja perehdytyksen tehtävään. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. liikunta/ kulttuuriedun, työterveyshuollon ja muita työhyvinvointia tukevia palveluita. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää.

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto (2005/272) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja osaaminen. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Noudatamme toimessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Lea Nybacka puh. 040 135 7732, vastuusairaanhoitaja Saijaleena Hänninen puh. 040 135 8303 sekä hoitotyön johtaja Minna Alatalo puh. 044 439 4900. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat