test
sairaanhoitaja - Perusturvaliikelaitos Saarikka

Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen toimeen Saarikan kuntoutusosastolle.
Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu kuntouttavan hoitotyön vahva osaaminen ja ammattiosaamiseen vaaditut tehtävät akuuttihoidosta pitkäaikaissairauksien hoitoon. Työ edellyttää vastuunottoa ja itsenäistä päätöksentekokykyä tiimin vetäjänä 24/7. Päätöksenteossa apuna on moniammatillinen tiimi auttamassa ja tukemassa asiakkaiden hoitoa ja kuntoutumista. Osasto on 20-paikkainen ja hoidamme ja kuntoutamme pääasiallisesti ortopedisia, kirurgisia ja neurologisia asiakkaita. Työn pääpaino on toimintakyvyn arvioinnissa ja tukemisessa.
Työ on kolmivuorotyötä mutta pyrimme huomioimaan kunkin työntekijän yksilliset tarpeet ja elämäntilanteen.
Karstulaan on rakenteilla uusi soteku-keskus ja jatkossa voimme työskennellä uusissa, terveissä olosuhteissa. Tilojen on määrä valmistua kesän jälkeen.

Kelpoisuusehdot: Terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa (559/199) säädetty laillistus. Tehtävään valitulta vaaditaan tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotesuojaa sekä lääkärintodistusta ja huumausainetestiä Saarikan päihdeohjelman mukaisesti. Koeaika on neljä kuukautta.
Työn alkamisajankohta mahdollisimman nopeasti/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://www.saarikka.fi/palvelut_kunnittain/kuntoutusosasto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Merja Pirttimäki 044-459 8882
Vastaava hoitaja Sanna Saarinen 040- 592 7920

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut, Kuntoutusyksikkö

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyden ja sairaanhoidon palvelut, Lyhytaikaishoito Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikka tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan sekä Smartumin liikunta - ja kulttuuriseteleitä, joilla voit huolehtia omasta hyvinvoinista myös vapaa-ajalla. Saarikka on savuton työpaikka. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.


Osoite: Hämeenpurontie 9, 43500 Karstula

Sinulle suositellut työpaikat