test

Haemme yhtä vakituista SAIRAANHOITAJAA ja kahta määräaikaista SAIRAANHOITAJAA Oulaisten kaupungin kotihoitoon, määräaikaiset ajalle 1.2.2022-31.12.2022 ja 1.2.2022-31.8.2022

Kotisairaalatoiminta on alkuvaiheessa ja tarvitsemme reipasta ja osaavaa sairaanhoitajaa joukkoomme. Työhön kuuluu mm. iv-antibioottihoitoja, kivunhoitoa, saattohoitoa sekä asiakkaan hoidontarpeen arviointia.
Työ on kaksivuorotyötä ma-su. Olethan joustava, oma-aloitteinen ja haluat toimia ikäihmisten parissa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Lisäksi edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon hyväksytysti suoritettua tenttiä ja näyttöä.

Palkka ja työehtoja koskevat määräykset SOTE-sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vanhustyönjohtaja Raija Jauhiainen puh 044 4793 540

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Reservikomppaniankatu 14 B, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat