test

Oletko se sinä, joka olet kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä, omaat ihmisläheisen toimintatavan työssäsi eikä autolla ajaminenkaan ole rasite. Tule meille Janakkalan kotihoitoon sairaanhoitajaksi.

Toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tiiminvetäjänä yhdessä meidän viidestä tiimistä. Vastaat tiimisi lähihoitajien kanssa asiakkaidenne hyvästä hoidosta. Työssäsi sairaanhoitajana teet moniammatillista yhteistyötä kotihoidon lääkärin ja muiden sidosryhmien kanssa. Tukenasi ovat mukavien työkaverien lisäksi kotihoidon palveluvastaavat sekä asiantuntijasairaanhoitaja. Työmme on yhteistä ja autamme toisiamme.

Käytössämme ovat Lifecare-potilastietojärjestelmä sekä Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä, joiden osaamista arvostamme. Toimialueemme on koko Janakkalan kunta kylineen, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömyys tässä työtehtävässä.

Huolehdimme hyvästä ja kattavasta perehdytyksestä. Perheen ja työn yhteensovittamista kotihoidossamme edesauttaa mahdollisuus etätyöhön. Lisäksi meillä Janakkalassa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista, sillä käytössäsi ovat laaja työterveyshuolto, kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus maksutta aukioloaikojen puitteissa sekä Eazybreak-liikuntaseteli. Jos kuljet pidemmän matkaan takaa, meillä on mahdollisuus satunnaiseen yöpymiseen maksutta keikkakämpässä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Työaika: Jaksotyö (38h 15min). Työvuorot ovat arkiaamuja klo 7-15 ja joka viides viikonloppu töitä klo 7-14.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus SOTE TES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti 2553,07 €/kk.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Tiia Heinonen p. 040 5126963
palveluvastaava Pirjo Raunio p.050 4068745
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat