test

Salon kaupungin itäisen avoterveydenhuollon yksikössä on haettavana sairaanhoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde itäisen avoterveydenhuollon alueella 1.2.2022 alkaen. Toimen ensimmäinen sijoituspaikka on Kiikalan terveysasema.

Työhön kuuluu hoidon tarpeen arviointia, vastaanottotoimintaa sekä lääkärien avustamista erilaisissa toimenpiteissä ja tutkimuksissa. Vastaanotolla hoidetaan moniongelmaisia ihmisiä ja annetaan apua kiireettömissä sekä kiireisissä asioissa. Työ vaatii monialaista osaamista ja taitoa kohdata kaiken ikäisiä asiakkaita.

Arvostamme joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Olemme savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävässä on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Luemme eduksi työkokemuksen lääkärinvastaanotolla työskentelystä.

Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa sisältyen 1.2.2022 alkaen covid-19-taudin sairastamisen tai covid-19-rokotusten antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Tehtävään valitulta edellytetään oman auton käyttöä. Palkkaus toimessa on 2611,00 euroa/kk.

Työsuhteiseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta.

Työsuhde alkavaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan enintään kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Riitta Ahlqvist puh. 044 7723615, riitta.ahlqvist@salo.fi, apulaisosastonhoitaja Merja Sainio puh. 044 7723099

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 02 7782164. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sairaanhoitaja, Kiikalan terveysasema. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 21.1.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Riitta Ahlqvist puh. 044 7723615, riitta.ahlqvist@salo.fi, apulaisosastonhoitaja Merja Sainio puh. 044 7723099

Lisätietoja

Salon kaupunki, itäisen alueen avoterveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Lautelantie 4, 25390 Kiikala
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat