test

SALON KAUPUNGIN TERVEYSPALVELUISSA ON AVOINNA SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS

Tule mukaan huipputiimiin!

Etsimme joukkoomme ajaksi 26.1.-3.12.2022 tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Työhösi kuuluu kiireellisen hoidon sairaanhoitajatehtävät päivystys-kotisairaala -yksikössä. Ensimmäinen sijoituspaikka on kotisairaala.

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan kelpoisuutta ja tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Eduksi luetaan kokemus päivystys- ja kotisairaalatyöstä. Tämän lisäksi arvostamme ammatillista osaamista, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä työyhteisötaitoja sekä monipuolista kielitaitoa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2728,37 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen ja SOTE-sopimuksen mukaisen palkan lisäksi maksetaan korvausta päivystystunneista (paikallissopimus). 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Palvelussuhteessa noudatetaan max. viiden kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Tuija Skarp p. 044 7723166 tai vastaava sairaanhoitaja Terhi Leino p. 044 7723612

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / tehtävä. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja: https://salo.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/

Haku tehtävään päättyy 24.1.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Tuija Skarp p. 044 7723166 tai vastaava sairaanhoitaja Terhi Leino p. 044 7723612

Lisätietoja

Päivystys ja kotisairaala

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat