test
Sairaanhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Oletko kiinnostunut työskentelemään näköala paikalla Peruspalvelukuntayhtymä Kallion varahenkilöstössä?
Tarjoamme sinulle työtä, jossa voit olla vaikuttamassa parhaaseen asukas/potilas kokemukseen juuri sinun ammattitaidollasi ja yhteistyöllä moniammatillisen tiimin kanssa. Tuemme sinua ammatillisessa kasvussa ja vahvistamme osaamistasi.

Yksi SAIRAANHOITAJAN toimi, tehostetun palveluasumisen ja vuodeosastohoidon alue

Varahenkilöstöyksikössä työ on monipuolista, vaihtelevaa ja palkitsevaa 2-vuorotyötä. Toimen alkusijoituspaikka Nivala-Sievi alue.

Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet sekä tiimisi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Tarjoamme sinulle henkilöstöetuina mm. liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Työn ja muun elämän yhteensovittamisen edistämiseksi meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Sairaanhoitajalta edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta. Palkkaus on kunnallisen yleisen SOTE:n mukaan ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta sekä väliaikaisen 48 a § mukainen todistus edellytettävästä rokotuksesta tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antamasta suojasta koronavirustautia vastaan. Jos sinulla ei ole peruspalvelukuntayhtymän Kallion hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt koeajan sisällä.

Lähesty meitä kiinnostusta herättävällä hakemuksellasi (www.kuntarekry.fi) kautta viimeistään 30.1.2022. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa:
-Palveluesihenkilö Carita Hiironen p. 040 635 5406
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Carita Hiironen p. 040 635 5406
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Varahenkilöstö

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat