test
Sairaanhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Oletko kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta? Hae nyt työyhteisöömme, jossa keskiössä ovat laadukas hoitotyö ja asiakkaiden hyvinvointi. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä peruspalvelukuntayhtymä Kallion kotihoidossa arvostetaan työntekijöitä ja työyhteisössä on hyvä ja kannustava ilmapiiri.


SAIRAANHOITAJAN toimi, jonka alkusijoituspaikka Nivalan kotihoito.

Sairaanhoitajan työ on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa sekä kokonaisvaltaista hoitotyötä, joka sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Sairaanhoitaja työskentelee tiimityössä ja ohjaa oman tiiminsä työtä. Sairaanhoitajat työskentelevät tarvittaessa joustavasti yli kuntarajojen kuntayhtymän alueella. Työ on vuorotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Edellytämme mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä, positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Tarjoamme henkilöstöetuina mm. liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Sairaanhoitajalta edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus kunnallisen yleisen SOTE:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta sekä väliaikaisen 48 a § mukainen todistus edellytettävästä rokotuksesta tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antamasta suojasta koronavirustautia vastaan. Jos sinulla ei ole peruspalvelukuntayhtymän Kallion hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt koeajan sisällä.

Lähesty meitä kiinnostusta herättävällä hakemuksellasi (www.kuntarekry.fi) kautta viimeistään 30.1.2022. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Yhteydenotot ja lisätietoja:
-palveluesihenkilö Tiina Haikara puh. 044 419 6701
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesihenkilö Tiina Haikara puh. 044 419 6701
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Kotihoito

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Pappilantie 1, 85500 Nivala

Sinulle suositellut työpaikat