test

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana Sairaanhoitajan sijaisuus 31.1.-31.3.2022 väliseksi ajaksi. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on läntinen kotihoito.

Sairaanhoitajan tehtävänä on huolehtia tiiminsä asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta asiakkaan omaa toimintakykyä tukien yhteistyössä tiimin kanssa. Sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden lääkehoidon toteutumisesta lääkärin ohjeiden mukaisesti. Sairaanhoitaja toimii tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja koordinoi tiiminsä hoitotyötä. Erikseen sovitusti sairaanhoitaja saattaa toimia tiiminvastaavan sijaisena omasta työstään irrotettuna.

Tehtävän hoitaminen edellyttää laajaa sairaanhoidollista osaamista. Vahvuudeksi lasketaan koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu gerontologinen osaaminen (fyysisten, psyykkisten ja sosiaalisten vanhemismuutosten tunnistaminen, sosiaalinen tukeminen, vanhusten keskeisten sairauksien ja niiden hoidon osaaminen, terveyden- ja toimintakyvyn seuranta) sekä laaja sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemus, käytännön kotihoitotoiminnan organisointitaidot, kokonaisuuksien hahmottaminen, tiimityötaidot, teknologiset valmiudet, dokumentointia, ongelmanratkaisutaidot ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä, joka liikkuu tarpeen mukaan eri tiimeissä. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä. Kehitysmyönteisyys ja asiakaslähtöisyys luetaan eduksi.

Työsuhteessa noudatetaan enintään kuukauden koeaikaa.

Täyden tehtävän palkkaus on sotesopimuksen mukaan 2 611,00 €/kk.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä ja hygieniapassia. Lisäksi tehtävän hoito edellyttää tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvastaava Satu Keto p. 044 772 6395 tai aluepäällikkö Marjo Vähäkangas marjo.vahakangas@salo.fi.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen kuntarekry.fi -sivustolla. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / sairaanhoitajan sijaisuus, läntinen kotihoito.
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 27.1.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiiminvastaava Satu Keto p. 044 772 6395 tai aluepäällikkö Marjo Vähäkangas marjo.vahakangas@salo.fi.

Lisätietoja

Läntinen kotihoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat