test
Sairaanhoitaja - Akaan kaupunki

Akaan kaupungin vanhuspalvelut etsii joukkoonsa määräaikaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa Havulinnan tehostetun palveluasumisen yksikköön.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja tiiminvetäjänä hänelle nimetyn ryhmäkodin lähihoitajille. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että osana moniammatillista tiimiä.

Havulinnan asumispalveluyksikössä on 42 asiakaspaikkaa, joista 39 on pitkäaikaisia asukkaita, kaksi intervalliasiakasta ja yksi kriisipaikka. Ryhmäkoteja on yhteensä kolme. Asukkaat tarvitsevat paljon ohjausta ja apua päivittäisissä toiminnoissaan. Tavoitteenamme on luoda mahdollisimman yksilöllinen, lempeä ja turvallinen loppuelämän arki asukkaillemme. Keskeistä on myös tiivis omaisyhteistyö.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on innostunut ja pitkäjänteinen ote muutoksen läpivientiin ja kehittämiseen. Et pelkää haasteita ja sinulla on aito halu kehittää asiakaslähtöisiä ja toimintakykyä ylläpitäviä palveluita. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja yhteisöllistä työotetta.

Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys.
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan. Peruspalkka on kilpailukykyinen, SOTE-TES 2696,33 €/kk.

Lisätietoja

https://akaa.fi/tukea-arkeen/asiakasohjaus/toihin-vanhuspalveluihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Marja-Terttu Riihelä p. 040 335 4686,
vanhuspalvelujohtaja Anna-Stiina Salminen, p. 040 335 3434

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Vanhuspalvelut

Akaa on n. 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 000 työntekijää.

Akaa tuottaa vanhuspalvelut, vammaispalvelut ja perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on n. 21 200.


Osoite: Ajulantie 29, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat