test
Sairaanhoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen hoito- ja hoivapalveluissa on haettavana sairaanhoitajan vakituinen toimi. Sijoituspaikkana on Haapaveden vanhuspalvelut, Palvelukeskus Paakkilanhovi. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta Suomessa sekä tartuntalain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme näkemyksiä vanhustyön kehittämisestä sekä kuntouttavasta hoitotyöstä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat eduksi. Työ on tiimityöskentelyä. Työaika on 38,25h/viikko. Työ on kaksivuorotyötä. Palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta. Koeaikana lääkehoidon tentit/näytöt on suoritettava hyväksytysti. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tanja Autiola p. 044-7591610
tanja.autiola@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Asumispalvelut, Paakkilanhovi Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Osoitteesta www.haapavesi.fi löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.


Osoite: Kirkkotie 17, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat