Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Tervolan kunta

Tervolan kunta julistaa haettavaksi

SAIRAANHOITAJAN TOIMEN

Haemme Tervolan terveyskeskuksen 23-paikkaiselle vuodeosastolle kolmivuorotyöhön sairaanhoitajaa. Työ on monipuolista, moniammatillista ja potilaiden toimintakykyä edistävää hoitotyötä. Toimimme poti-laslähtöisesti ja kuntouttavaa työotetta käyttäen. Osaston potilaat ovat pitkäaikaispotilaita, päihde- ja mielenterveyskuntoutujia, muistisairaita, intervallijaksolla käyviä, sekä sisätauti-kirurgisisia potilaita.

Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamista. Arvostamme hakijalta iloista ja reipasta mieltä, tiimityöskentelyn taitoa, kiinnostusta oman ammatillisuuden jatkuvaan kehittämiseen, omatoimisuutta ja vastuullisuutta.

Toimi on toistaiseksi voimassaoleva ja täytetään heti kun sopiva hakija löytyy. Laitathan siis hakemuksesi meille ajoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94). Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa ja voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valituksi tulleen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täytössä noudatetaan tarvittaessa kuuden kuukauden koeaikaa. Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain 414119. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, osoitetaan osoitteeseen Tervolan kunta, sosiaali- ja terveysosasto, Keskustie 81, 95300 TERVOLA. Kirjekuoreen merkintä SAIRAANHOITAJAN TOIMI. Hakemuksia ei palauteta.

Soita rohkeasti, vs. osastonhoitaja Maria Hurtig antaa mielellään lisätietoja tehtävästä numerosta 0401519707.

Ilmoitus päivitetty 11.3.2022

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. osastonhoitaja Maria Hurtig antaa mielellään lisätietoja tehtävästä numerosta 0401519707.

Lisätietoja

Tervolan kunta

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä.


Osoite: Keskustie 78, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat